fbpx

Beste restauranthouders, de grootste B2B-beurs voor de horeca, opent zijn deuren van 19 tot 22 november 2023 op de Horeca Expo in Gent. Een niet te missen evenement waar u de nieuwste innovaties in de sector kunt ontdekken. Kom vooral de nieuwste ontwikkelingen van RESTOMAX ontdekken, het zeer complete kassasysteem dat uw rendement zal verhogen.

Onze collega’s van de retail, speciaal zaken, sportclubs, grootkeukens, … verwelkomen we eveneens, daar dit een unieke gelegenhied is om de mogelijkheden te ontdekken.

Een must voor horecaprofessionals

Deze nieuwe editie biedt restauranthouders de UNIEKE kans om de nieuwigheden en de laatste trends in de horeca te ontdekken. Een echte showcase van innovatie en kwaliteit, het belicht het beste van elk segment.

Waarom zou u er absoluut bij moeten zijn? Simpelweg omdat het een kans is om te netwerken en een moment van ontmoeting en interactie tussen professionals te bevorderen. Deze gelegenheid biedt u mogelijks de innovatieve oplossingen voor de toekomst van je onderneming

Horeca Expo Gent heeft ook voor u in petto:

● prestigieuze wedstrijden voor restauranthouders,

● interactieve workshops,

● seminars,

● kookdemonstraties,

● en nog veel meer activiteiten.

Mis dit uitzonderlijke evenement dus niet.

RESTOMAX is aanwezig: het kassasysteem waarmee u zelf je betalingsprovider kan kiezen

Op de Horeca Expo in Gent hebben we het genoegen u ons evoluerende kassasysteem te presenteren. Naast zijn volledige functionaliteiten die voldoen aan uw dagelijkse behoeften, biedt het u de mogelijkheid om vrij uw betalingsproviders te kiezen. Hoe? Omdat we ervan overtuigd zijn dat de beste oplossing degene is die het best past bij uw commerciële en operationele strategie. We kiezen ervoor om u geen standaardsysteem op te leggen, maar begeleiden u bij de verschillende aanbiedingen van onze geïntegreerde partners, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Restomax heeft enkele leuke verrassingen in petto

We kijken er dan ook naar uit om u te verwelkomen op stand 1604 – waar we u ook in première de laatste innovaties en updates van ons kassasysteem zullen onthullen. Uiteraard zijn deze innovaties speciaal ontworpen om de efficiëntie van uw activiteit verder te verbeteren en een ongeëvenaarde klantbeleving te bieden. Ze zullen dan ook een aanzienlijke troef zijn voor om je plannen te realiseren

We verwachten u dan ook in groten getale op onze stand voor een gezellig moment vol verrassingen! Een kleine hint: u kunt een demonstratie bijwonen van alle functies van het RESTOMAX-kassasysteem – van bestelterminals tot touchscreens en integraties. En niet te vergeten enkele bijzonder aantrekkelijke speciale aanbiedingen van onze kant.

Markeer nu alvast uw agenda!

Klaar om de nieuwste innovaties van RESTOMAX te ontdekken? We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Hier zijn enkele praktische details om niet te vergeten:

📆 Datum: van 19 tot 22 november 2023

📍 Plaats: Artexis nv Maaltekouter 1, 9051 Gent

➡️ RESTOMAX-stand: Hal 1 stand 1604

Obtenez une démo et un devis gratuit pour votre caisse enregistreuse

Vraag uw gratis demo en offerte aan

Verspil geen tijd meer, start nu met de vereenvoudiging en de groei van uw bedrijf.

Gratis demo en offerte