fbpx

VOLLEDIGE FUNCTIONALITEITEN VOOR EEN INTELLIGENT BEHEER VAN UW BRASSERIE

Uitgerust met een ultracompleet ecosysteem, is onze kassa voor brasseries ontworpen om het beheer van uw bedrijf te vereenvoudigen. Hoe? Door u toegang te geven tot innovatieve functionaliteiten om de kwaliteit en productiviteit van uw brasserie te optimaliseren. Onze kassa kan gemakkelijk worden geïntegreerd in uw :

  • voorraadbeheer,

  • productiecontrole,

  • zaalbeheer,
  • orderbeheer,

  • facturatie,

  • enz.

Bovendien is de kassa dankzij de intuïtieve interface bijzonder gebruiksvriendelijk!

EEN ULTRAMODERNE KASSAOPLOSSING VOOR UW BRASSERIE

Ons horecakassasysteem bevat de allernieuwste technologie en biedt u een moderne en geavanceerde oplossing voor uw brasserie.

Het biedt u de mogelijkheid om online bestellingen te ontvangen, dankzij de mogelijkheid om te connecteren met leverplatforms zoals Uber Eats of Deliveroo.

Met het Click & Collect-systeem kunnen uw klanten ook het menu doornemen en hun bestelling rechtstreeks invoeren via een QR-code. Snelheid, comfort en eenvoud zijn hier dus de sleutelwoorden.

Onze kassa voor brasseries functioneert op Android en IOS en kan eender waar gebruikt worden. Bovendien geeft deze kassa u een realtime een overzicht van uw verkoopstatistieken.

Tot besluit

Met onze kassasoftware voor tavernes kunt u al uw activiteiten heel eenvoudig beheren. Dankzij de vele functionaliteiten die comfort en moderniteit combineren, bespaart u tijd en geld. Het laat u ook toe uw brasserie te moderniseren.

Obtenez une démo et un devis gratuit pour votre caisse enregistreuse

Vraag uw gratis demo en offerte aan

Verspil geen tijd meer, start nu met de vereenvoudiging en de groei van uw bedrijf.

Gratis demo en offerte