fbpx

EEN COMPLEET ECOSYSTEEM OM HET BEHEER VAN UW FOODTRUCK TE VERGEMAKKELIJKEN

Met de RESTOMAX kassa kiest u voor kwaliteit. Onze software is namelijk uitgerust met een compleet ecosysteem, waarmee u alle aspecten van uw bedrijf makkelijk kunt beheren.

Orderbeheer, voorraadbeheer, snelle betaling… RESTOMAX is de ideale tool om uw zaak te ontwikkelen en te optimaliseren.

Dankzij de vele opties kunt u de aangeboden diensten personaliseren. Er is namelijk een combinatie mogelijk van de volgende oplossingen:

  • Click&Collect: met dit programma kunnen uw klanten uw producten rechtstreeks op uw website bestellen en op uw verkooplocatie afhalen.
  • Backoffice : hiermee heeft u toegang tot alle statistische gegevens van uw zaak.
  • QR-code : om uw klanten in staat te stellen direct te bestellen en te betalen
    door de QR-code te scannen.
  • enz.

PRAKTISCHE EN SCHAALBARE OPLOSSINGEN VOOR UW FOODTRUCK

Het bijzondere aan het RESTOMAX kassasysteem ligt in het evolutieve aspect ervan. Het wordt regelmatig bijgewerkt om zich aan te passen aan uw behoeften en is compatibel met de technologieën van morgen.

Het kassasysteem kan bijvoorbeeld draaien op Android & iOS. Dit betekent dat u overal toegang hebt tot al uw gegevens, ongeacht de drager die u gebruikt. Bovendien is het uitgerust met eenvoudige, intuïtieve en betrouwbare technologie.

Conclusie

De RESTOMAX kassa is een moderne, complete en innovatieve oplossing, waarmee u aanzienlijke productiviteits- en kwaliteitsverbeteringen voor uw foodtruck kunt realiseren. Alles wordt er inderdaad voor gedaan om uw winstgevendheid te kunnen blijven maximaliseren.

Obtenez une démo et un devis gratuit pour votre caisse enregistreuse

Vraag uw gratis demo en offerte aan

Verspil geen tijd meer, start nu met de vereenvoudiging en de groei van uw bedrijf.

Gratis demo en offerte