fbpx

EEN RIJK ECOSYSTEEM VOOR HET VOLLEDIGE BEHEER VAN UW RESTAURANT

De RESTOMAX kassa voor gastronomische restaurants is een rijk instrument dat u toelaat uw zaak gemakkelijk te beheren. Dankzij het complete ecosysteem kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het technische beheer van uw restaurant.

De kassasoftware voor gastronomische restaurants geeft u in feite toegang tot een heleboel functies:

  • bestelling per tafel en van de verschillende diensten,

  • suggesties en supplementen,

  • zaalplannen,

  • tafelbeheer,

  • enz.

Hiermee kunt u de werking van uw restaurant optimaliseren en bespaart u veel tijd. Het helpt u bijvoorbeeld om bestellingen sneller te verwerken en de verschillende diensten aan een tafel beter te organiseren. Uw productiviteit zal hierbij aanzienlijk toenemen.

EEN MODERN KASSASYSTEEM VOOR UW GASTRONOMISCH RESTAURANT

Om u te onderscheiden van de concurrentie hebben wij gekozen voor een modern en evolutief kassasysteemDankzij de ultramoderne functionaliteiten kunt u met onze software een moderne, hoogwaardige service bieden. Door de constante evolutie van onze oplossingen blijft u steeds in fase met de technologische verbeteringen.

Het RESTOMAX kasregister is ook uitgerust met een intuïtieve en aangename gebruikersinterface, die u snel toegang geeft tot alle parameters die nodig zijn voor uw zaak.

Het vereenvoudigde gebruik laat u toe uw incasseringen en het beheer van uw tafels te versnellen, terwijl u dankzij de ultramodulaire configuratie kunt inspelen op alle evoluties in uw zaak..

Tot besluit

De intuïtieve, ergonomische en complete RESTOMAX kassa voor gastronomische restaurants is de ideale oplossing om het beheer van uw zaak te optimaliseren. Neem nu contact met ons op voor een demo of gratis offerte.

Obtenez une démo et un devis gratuit pour votre caisse enregistreuse

Vraag uw gratis demo en offerte aan

Verspil geen tijd meer, start nu met de vereenvoudiging en de groei van uw bedrijf.

Gratis demo en offerte