fbpx

Met enthousiasme kondigt Restomax zijn deelname aan voor de beurs van Horecatel 2024. Kom van 10 tot 13 maart langs op de WEX in Marche-en-Famenne om al de nieuwste ontwikkelingen van RESTOMAX te ontdekken, het zeer complete kassasysteem dat uw rendement zal verhogen.

Beurs Horecatel: een niet te missen evenement voor de horecasector.

Deze nieuwe editie biedt restauranthouders de UNIEKE kans om de nieuwigheden en de laatste trends in de horeca te ontdekken.

Een echte showcase van innovatie en kwaliteit, het belicht het beste van elk segment.

Simpelweg omdat het een kans is om te netwerken en een moment van ontmoetingen en interacties tussen professionals te bevorderen.

Deze gelegenheid biedt u innovatieve oplossingen voor de toekomst van je onderneming.

Met bijna 400 exposanten gepland dit jaar, belooft deze editie dynamischer te worden dan ooit.

Waarom de stand van Restomax bezoeken?

Kom naar stand 2EF3 Hal 2 voor een presentatie van onze kassasysteem, ontworpen om het beheer van bestellingen en betalingen te optimaliseren, de operationele efficiëntie van vestigingen te verbeteren en hun winstgevendheid te verhogen.

De geavanceerde functies, zoals upselling, verkooptracking en boekhouding, zijn aangepast aan de specifieke behoeften van de horecasector.

De voordelen van ons kassasysteem…

De belangrijkste voordelen van ons restaurantkassasysteem? De schaalbaarheid en het complete ecosysteem.

En ja, RESTOMAX past zich aan uw behoeften aan en evolueert met u mee, of u nu een klein café of een groot restaurant bent. Met zijn complete ecosysteem biedt het ook een intuïtieve gebruikerservaring en integraties met andere systemen, zoals:

 • online reserveringssystemen,
 • bezorgplatforms,
 • betalingsproviders.

We hebben een aantal leuke verrassingen in petto !

Deel van 10 tot 13 maart tijdens de Horecatel-show momenten van uitwisseling en gezelligheid met ons.

De afspraak :

 • Ontdekking en innovaties: ons team zal u exclusief de nieuwste functies van onze software onthullen, die specifiek zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van uw etablissement te voldoen.
 • Gepersonaliseerd advies: Profiteer van ons gepersonaliseerd advies om uw beheer en dienstverlening te optimaliseren. En ja, we begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom zijn de functionaliteiten van ons kassasysteem schaalbaar, of u nu een bestelterminal, een online reserveringssysteem of een keukenscherm nodig heeft.
 • Verrijkende discussies: maak kennis met ons team van experts, stel al uw vragen en laten we discussiëren om u concrete oplossingen te bieden voor uw dagelijkse uitdagingen.
 • Netwerk: Of u nu een restaurateur, reseller of integrator bent, breid uw netwerk uit en grijp de kans om samenwerkingen te verrijken. En ja, op de Horecatel beurs kunt u ook onze partners ontmoeten.

Onze partners…

De innovatieve oplossingen van Restomax worden ontwikkeld in samenwerking met marktleiders, die ook aanwezig zullen zijn op de beurs. Deze partners, experts op hun vakgebied, dragen bij aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van onze oplossingen.

Zij bieden aanvullende diensten aan die kunnen worden geïntegreerd in ons kassasysteem voor een nog efficiënter beheer van uw vestiging.

Vind onze partners op onze stand :

 • Shyfter: uw oplossing voor vereenvoudigd en geoptimaliseerd personeelsbeheer.
 • Appetito: het Belgische alternatief voor uw online bestellingen, het beste afgestemd op uw behoeften.
 • Barestho: het reserveringsplatform dat de authenticiteit van uw tafel in de kijker zet.
 • Viva: de flexibele betaalprovider die zich aanpast aan de evolutie van uw onderneming.

Markeer uw agenda’s!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op stand 2EF3 Hal 2, om te delen, te leren en te innoveren. Of u nu een klein restaurant, een grote groep of zelfs een franchise bent, Restomax is er om uw project te bespreken en u een totaaloplossing aan te bieden die aan uw behoeften voldoet, met een klein drankje in de hand.

Blokkeer dus nu uw data en kom naar Horecatel 2024 voor een gezellige ervaring!

📆 Datum: 10 t/m 13 maart 2024

📍Locatie: WEX, Marche-en-Famenne

➡️ Restomax stand: 2EF3 Hal 2

Obtenez une démo et un devis gratuit pour votre caisse enregistreuse

Vraag uw gratis demo en offerte aan

Verspil geen tijd meer, start nu met de vereenvoudiging en de groei van uw bedrijf.

Gratis demo en offerte